Not known Details About Stan na dan Beograd

Beograd je iz godine u godinu sve posećeniji, što turistički, što poslovno, a apartmani su svakako najpopularniji i za većinu najadekvatniji način smeštaja. U našoj ponudi su odlični apartmani u Beogradu, na najboljim gradskim lokacijama i po povoljnoj ceni.

Rezervišite resort u blizini znamenitosti Glavna železnička stanica Beograd odakle možete imati jednostavan pristup različitim vrstama javnog prevoza.

Apartmani su odlično opremljeni, iznimno čisti i uredni. Lokacija smještaja je odlična. U apartmanu potkrovlja pogled je izuzetan. Komunikacija sa iznajmljivačem bila je odlična. Naše preporuke.

Ovaj pansion sa četiri zvezdice raspolaže udobnim sobama i recepcijom. Smeš10 je u centru Beograda, na manje od ten minuta hoda od Trga republike.

Fleksibilni ste kada je reč o mestu boravka? Potražite smeštaje za odmor na obližnjoj destinaciji Valjevo koja se nalazi nedaleko od destinacije Beograd.

Domaćini su izuzetno prijatni i gostoljubivi ljudi, spremni da izađu u susret svakoj potrebi. Apartman je opremljen sa svime što vam je potrebno za udoban boravak, a obezbeđen je i parking što je veliki additionally.

Apartman je uredan, ima veliku i lijepu terasu. Kuhinja ima sve potrebno i za duži boravak, jedino wi fi šifra je bila predugačka za kucanje. Stan od grijanja posjeduje samo klimu što je dovoljno za tu veličinu prostora. Kupatilo je savremeno i čisto.

Objekat Eden Backyard garden smešten je u pešačkoj zoni u samom srcu Beograda. U ponudi ima klimatizovane i elegantne apartmane tipa "suite" sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu.

Domaćin je veoma ljubazan, smeštaj je čist, ima svega što može da vam zatreba i lako ga je naći. Idelan smeštaj za odmor i uživanje pored reke. Sve preporuke! :)

Apartman je na izuzetno dobroj lokaciji. Domacin nam je izasao u susret prilikom ulaska u stan i bili su veoma ljubazni. Apartman je odlicno opremljen.

Smeš10 na samo 5 Stan na dan Beograd minuta hoda od Glavne železničke stanice u Beogradu, pansion Garden40 raspolaže prostranom terasom sa pogledom na vrt.

Prosečna cena smeštaja za odmor u Beogradu za večeras iznosi US£96 (na osnovu cena na Booking.com veb sajtu).

Smeštajni objekat ForS Vacation resort & Spa, koji je smeš10 na 7 km od znamenitosti Beogradska arena, nudi vrt, zajednički salon i klimatizovani smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom.

房东伊万很热情,有微信联系方便。住房很完美,地处闹市区,位置优越,帮我们搬运行李。提供代叫送机服务,非常感谢!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *